Oplossingen

De beste oplossing, op de juiste plaats

Elke locatie heeft specifieke behoeften. VVS helpt u graag met uw zoektocht naar de beste oplossing voor het inrichten van uw ruimte.

vvs-straatmeubilair-oplossingen-onderwijs

Onderwijs

Oog voor veiligheid, beleving én kleur

Alles begint met vlot op school aankomen, in alle veiligheid. Denk maar aan een autovrije schoolpoort en een fietsenstalling waar men snel en eenvoudig de fiets kwijt kan, zonder schade. Bij VVS kunt u terecht voor het totaalplaatje. Ook denken we graag met u mee over de (her)inrichting van uw schoolplein, waar speelplezier centraal staat. Onze afvalbakken, zitbanken en markeringen zijn zeer kleurrijk, maar bovenal milieuvriendelijk, duurzaam en vandalismeproof. Prikkel de jeugd en zorg ervoor dat uw speelplaats een verlengstuk wordt van het klaslokaal. Thermoplastische markeringen daagt de leerlingen uit te bewegen en om samen te spelen. Daarnaast kunt u ze ook gebruiken om verschillende zones en wachtstroken aan te duiden.

vvs-straatmeubilair-oplossingen-industrie

Industrie

Net een stap verder dan wat de normen voorschrijven

Het inrichten van de ruimten in en rond uw bedrijf moet functioneel, toegankelijk, maar bovenal veilig zijn. Voorkom onnodige kosten aan uw materiaal en zorg dat uw bezoekers en werknemers in alle veiligheid kunnen circuleren dankzij onze aanrijbeveiliging en markeringen. Denk ook eens na over ontspanningsmogelijkheden en de ruimte om een frisse neus op te halen tijdens de pauze. Zo kunt u bij ons terecht voor picknickbanken, overkappingen, fietsparkeer voorzieningen, oplaadpunten, … Want een aangename pauze en een gezonde omgeving dragen bij tot een lager ziekteverzuim.